Opasnost u Rusiji (2000)

Perilous (Originalni naziv)

akcija triler

Američki odvjetnik odluči pomoći atraktivnoj Ruskinji koja bježi od opasnih kriminalaca

 
Režija: James Bruce
Scenarij: Harvey Keith
Uloge: Bruce Boxleitner, Catherine Oxenberg, James Hicks, Dainius Kazlauskas, ...

Filmografija

"Perilous" je niskobudžetni akcijski triler nastao u litvansko-američkoj produkciji, a sniman je na autentičnim lokacijama u St. Petersburgu, a djelomično i u Vilniusu.

Judd (Bruce Boxleitner)  je sredovječni američki odvjetnik koji poslovno dolazi u St. Petersburg, gdje u njegov auto upada atraktivna Ruskinja Saša (Catherine Oxenberg), tvrdeći da bježi od svodnika. Juddu se mlada žena jako svidi pa joj odluči pomoći. Ispada da je Saša ukrala dragocjenu tijaru kriminalcima koji su je otuđili iz Ermitaža s namjerom da je prodaju izvan Rusije. Patriotski nastrojena Saša to nije željela dopustiti i sad je nevolji. Njezin poočim jedina je osoba kojoj vjeruje, ali uskoro shvati da i u Judda može imati puno povjerenje, štoviše, on joj pruža dragocjenu pomoć, a uskoro se njih dvoje i zaljube...

Tehnička ekipa, kao i najveći dio glumačke, Litvanci su, no dvije glavne uloge tumače iskusni Amerikanac Bruce Boxleitner, najpoznatiji po jednoj od glavnih uloga u SF seriji Babylon V, te britansko-američka državljanka Catherine Oxenberg, najpoznatija po nastupu u legendarnoj sapunici Dinastija sredinom osamdesetih.


Komentari (0)

Foto