srijeda, 05.04.2023 01:00

Jednorog (2019)

The Unicorn (Originalni naziv)

komedija drama obiteljski

Čuli ste za njega samo u pričama, a sada ga upoznajte

sez.1 ep.9„Jednorog“ je obiteljska komedija o bliskoj grupi najboljih prijatelja i obitelji koji pomažu Wadeu (Walton Goggins) da prihvati svoju "novu normalu" uslijed gubitka supruge. Wade, samohrani otac koji je posvećen svojim kćerima adolescenticama, poduzima veliki korak u izlascima i počinje ponovo dejtati. U prilog mu ide što je on savršena roba - "jednorog", jer je zaposlen, atraktivan i s dokazanom spremnošću za predanost obitelji i vezama.
 
Režija: N/A
Scenarij: Bill Martin, Grady Cooper, Mike Schiff
Uloge: Walton Goggins, Rob Corddry, Omar Benson Miller

Filmografija

Bill Martin, Mike Schiff i Grady Cooper autori su ove hvaljene, tople i zabavne humoristične serije u dvije sezone u kojoj je glavnu ulogu ponio Walton Goggins kao Wade, vlasnik tvrtke za uređenje okoliša i samohrani otac. U prosjeku 7,1 milijuna gledatelja u prvoj sezoni serije dokazalo je da je "Jednorog" rijetka zvjerka među humorističnim serijama.

Wade Felton (Walton Goggings) udovac je iza kojeg je najteža godina u životu. Wade zna da biti samohrani otac dviju kćeri nije jednostavno te da su promjene nužne. Jednako tako, njegovi prijatelji ga ohrabruju da ponovno krene izlaziti i ići na spojeve, dok će Wade uskoro shvatiti da je on jednorog – mitsko, nikad viđeno biće, jedan od najtraženijih primjeraka muškarca – udovac i odani otac.

Komentari (0)

Foto