Šumski ratnik (1996)

FOREST WARRIOR (Originalni naziv)

dječji obiteljski avantura

C. Norris nakon svoje smrti postaje "Šumski ratnik", koji živi u šumi kao duh zaštitnik

 
Režija: Aaron Norris
Scenarij: Ron Swanson
Uloge: Chuck Norris, Terry Kiser, Max Gail, Roscoe Lee Browne, Trenton Knight, ...

Filmografija

Skupina razigranih klinaca saznaje za legendu o rendžeru McKenni, koja ih istog trena osvoji svojom napetošću. Davne 1875. godine, McKennu (Chuck Norris) su ubili predstavnici željezničke kompanije zato jer im je odbio prodati indijansku zemlju. Međutim, planinski duhovi su vratili McKennu u život te on sad živi u šumi kao duh zaštitnik, sposoban preuzeti bilo koji životinjski lik - medvjeda, vuka ili orla...

Beskompromisni poslovni ljudi nikad se ne mijenjaju – u želji za brzim profitom potpuno su zaboravili na prava klinaca, koja će im vratiti nezaustavljivi Šumski ratnik.

Dok se djeca igraju u kućici na drvetu, koju su otkrili duboko u šumi, zemljoposjednik Travis Thorne (Terry Kiser) mora ih zastrašiti i otjerati prije no što posiječe šumu. McKenna to, međutim, neće mirno gledati.

Jedan od filmova koje je sredinom devedesetih legendarni akcijski heroj Chuck Norris snimio u pokušaju širenja svoga žanrovskoga kataloga, "Šumski ratnik" je dopadljiv dječji avanturistički film s elementima natprirodnog, koji je pokazao kako je Norris ipak najuvjerljiviji kada nekoga može pošteno isprašiti.

Redatelj Aaron Norris, inače Chuckov brat, jednaku pažnju pridaje akcijskim sukobima kao i scenama netaknute prirode u kojoj djeca uživaju, tako da je konačan rezultat odličan film za cijelu obitelj. Među mlađim glumcima treba istaknuti Megan Paul, koja je svojom ulogom naslutila da skriva velik glumački talent.


Komentari (0)

Foto