Četiri zvjezdice (2006)

QUATRE ETOILES (Originalni naziv)

komedija romantika

Naslijedivši veću svotu novca mlada profesorica na odmoru naleti na simpatičnog muljatora

 
Režija: Christian Vincent
Scenarij: Olivier Dazat, Christian Vincent
Uloge: Isabelle Carré, José Garcia, Renée le Calm, Raymond Gil, Eliane Adatto, ...

Filmografija

"Četiri zvjezdice" zabavna je i simpatična komedijica o zavrzlamama koje se dogode kada nasljednica fine svote u canneskom hotelu upozna simpatičnog prefriganca.

Franssou (I. Carré) je mlada, simpatična Parižanka, zaposlena kao profesorica engleskog. Kada jednoga dana sazna da je od preminule tete naslijedila pristojnu svotu novca, odluči učiniti nešto novo u svom životu koji je zapao u monotoniju, naročito zahvaljujući njezinom starom, dosadnom ljubavniku. Očarana Cannesom, odluči tamo provesti praznike, u lijepom hotelu u centru grada. More, sunce, sredozemna klima dovoljni su razlozi da izmame osmijeh Franssou. Franssou ondje upozna Stéphanea (J. Garcia), šarmantnog muškarca koji je vjerojatno hotelski menadžer. No, nakon početnog šarmiranja, izgleda da je on nekakav muljator koji je naslutio da ona ima novca...

Razne zabune, izvrnuta očekivanja i simpatični likovi čine ovaj film veselom, nepretencioznom zabavom, svrstavajući ga u niz uspjelih suvremenih francuskih komedija. Film je režirao Christian Vincent, francuski redatelj i scenarist, a u njemu glume poznati komičari Isabelle Carré i José Garcia.


Komentari (0)

Foto