Sumrak Saga: Praskozorje 2.Dio (2012)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (Originalni naziv)

drama avantura fantastika

Bella i Edward sukobljavaju s klanom moćnih vampira koji žele unišititi njihovu kćer

 
Režija: Bill Condon
Scenarij: Melissa Rosenberg
Uloge: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Michael Sheen

Filmografija

Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film “Sumrak” je postao instant klasik.

Posljednji nastavak ove epske romantične avanture je vrhunac i klimaks najrazvikanijeg filmskog serijala desetljeća, u kojem se Bella pretvara u snažnu i energičnu boginju vampira i finalni obračun protiv Voltura može započeti.

Bella (Kristen Stewart) se budi nakon transformacije iz ljudskog bića u vampira. Iako svjesna svojih novih moći, Bella ne zna što je Jacob (Taylor Lautner) učinio njezinom djetetu Rensesmee (Mackenzie Foy). U međuvremenu Bellin otac Charlie (Billy Burke) pokuša stupiti u kontakt s Cullensovima kako bi doznao više od Bellinoj bolesti. Planiraju mu reći da Bella nije preživjela, no Jacob je očajan da ne izgubi Renesmee pa otkrije Charliju da je njegova kći zapravo živa, ali se morala promijeniti. Pretvori se vukodlaka te tako pokaže svoje moći, no ne otkrije ništa o vampirima.

Film je oduševio obožavatelje, ali i ostali dio gledateljstva koji ga smatra najboljim dijelom serijala tako da je u svijetu ostvario 830 milijuna dolara zarade na kinoblagajnama.

 


Komentari (6)

Foto