Dallas (2012)

Dallas (Originalni naziv)

drama

Uzbudljiva dramska serija o borbi za moć, ljubav i novac temeljena je na istoimenom klasiku iz 1978.

 
Režija: Michael M. Robin, Steve Robin
Scenarij: Cynthia Cidre, David Jacobs
Uloge: Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, ...

Filmografija

Ewingovi se vraćaju u posve novoj seriji temeljenoj na jednoj od najpopularnijih dramskih serija svih vremena! Teksaškoj naftnoj dinastiji prepunoj tajni, spletki i prijevara, poznatoj kao obitelj Ewing – u kojoj gledamo zvijezde izvorne serije "Dallas"– na ranču Southfork u Dallasu, u Teksasu, pridružuje se sljedeća generacija obitelji Ewing, koja ambiciju i prijevaru odvodi na novu razinu.

John Ross (Henderson), sin J. R. Ewinga i Sue Ellen Ewing, odlučio je potkopati nasljedstvo svoje bake i tražiti naftu na Ewingovoj zemlji. Istodobno, Christopher (Metcalfe), posvojeni Bobbyjev sin, želi obiteljski posao udaljiti od nafte i preusmjeriti ga prema alternativnim izvorima energije. U tome ga motivira zaručnica Rebecca Sutter (Gonzalo), koja pokušava naći svoje mjesto u golemom obiteljskom stablu Ewingovih — što je u suštoj suprotnosti od načina na koji je odrasla, jer ima samo brata Tommyja (Harris) koji joj je potpora. Stvari dodatno kompliciraju nazočnost i ambicije Elene Ramos (Brewster), djevojke Johna Rossa i Christopherove bivše zaručnice, s kojom su braća odrasla na Southforku. Između Johna Rossa i Christophera nastaje sve burniji sukob i idealno je vrijeme da se J. R. (Hagman) vrati svojim zlim navikama te ponovno obnovi svoje dugogodišnje rivalstvo s njegovim mlađim bratom Bobbyjem (Duffy). Kao trenutačna glava obitelji Bobby neće prezati ni pred čim kako bi spriječio mlade Ewinge da ponove borbu koja je gotovo uništila cijelu obitelj. Bobbyja podupire njegova supruga Ann (Strong), čije su ljepota i gracioznost jednake njezinoj žestokoj odlučnosti da u obitelji održi mir. No kad mu bolest ugrozi život, Bobby je prisiljen donijeti tešku odluku koja bi zauvijek mogla promijeniti živote svih ljudi koje voli. Sue Ellen (Gray), majka Johna Rossa, uvijek je spremna izazvati nevolje. Nada se da će njezin sin zauzeti mjesto koje mu pripada, ono glave obitelji. Jasno je da je rivalstvo između Johna Rossa i Christophera jednako žestoko kao ono između njihovih očeva, osobito kad je u njega umiješana i njihova ljubav života, Elena. Taj isprepleteni odnos njih troje izvor je neprestanih napetosti koje bi na kraju mogle rascijepiti obitelj Ewing.

Nakon suparništava i sukoba koje je gledateljima donijela druga sezona, treća sezona kreće s Ewingovima na vrhu. Međutim, solidarnost među njima ne potraje dugo. John Ross (Josh Henderson) sukobljava se s Bobbyjem (Patrick Duffy) zbog vlasništva nad rančem Southfork te ugrožava vlastiti brak aferom s Emmom (Emma Bell). Čini se da je Christopherovu (Jesse Metcalfe) vezu s Elenom (Jordana Brewster) nemoguće popraviti jer se Elena vraća u Dallas kako bi ostvarila svoj tajni plan i zadovoljila pravdu. Dok se izdaje gomilaju, dolazak tajanstvenog stranca svima ugrožava planove…

Komentari (0)

Foto