petak, 21.05.2021 09:50

Smrt u raju (2011)

Death in Paradise (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Britanski policajac koji ne podnosi ljeto odlazi na karipski otok razriješiti zagonetno ubojstvo

sez.6 ep.6Humphrey je uvjeren da je Hendersonovo navodno samoubojstvo zapravo ubojstvo, no zatečen je činjenicom da je soba u kojoj je pronađen bila zaključana iznutra. U međuvremenu, J.P. dozna da Tom Lewis nije krijumčario samo rum, dok memorijska kartica otkriva da je mladi Steve Thomas zapravo Lewisov sin.
 
Režija: Paul Harrison, Roger Goldby, Charlie Palmer, ...
Scenarij: Robert Thorogood
Uloge: Ben Miller, Sara Martins, Danny John-Jules, Gary Carr, Élisabeth Bourgine...

Filmografija

Topla i vedra detektivska serija o detektivu kojemu je dodijeljena istraga ubojstva na rajskome otoku Saint-Marie na Karibima unatoč njegovoj mržnji prema suncu, moru i pijesku.

Radnja se odvija oko lika strogoga britanskog policajca Richarda Poolea, koji je poslan na rajski otok Saint-Marie na Karibima riješiti misteriozno ubojstvo. No ono što ga očekuje trošna je policijska postaja i veoma drukčiji način rada. Njegova nova partnerica, detektivka Camille Bordey, vjeruje svojim instinktima, pametna je i borbena, a ostatak ekipe ima svoj jedinstveni način obavljanja stvari. Sa svakim novim kompliciranim misterijem koji trebaju riješiti u svakoj epizodi, Smrt u raju intrigantna je detektivska drama. Iznimno hvaljena britanska serija o neostvarenim snovima i potrazi za istinom, treća je po redu najuspješnija britanska kriminalistička drama u 2015. godini i četvrta najprodavanija, koja se prodala na čak 237 teritorija širom svijeta, uključujući Kinu, Južnu Afriku, SAD, kao i egzotičnih zemalja poput Kariba. Popularni britanski hit snimljen je prema najvišim produkcijskim standardima na prekrasnoj lokaciji, na francuskom otoku Guadeloupe, a započela je komičnim glumcem Benom Millerom kojemu je pripala glavna uloga uštogljenog britanskog detektiva Richarda Poolea. Tvorac serije je Robert Thorogood čiju su glavnu ulogu u originalu imali Ben Miller i Sara Martinis, a do sada je snimljeno pet sezona u kojima se pojavljuju čak devet glavnih likova.

Komentari (3)

Foto