Lenny je mrtav (2006)

Lenny is dead (Originalni naziv)

akcija komedija

Mafijaš pokušava ući u trag mafijaškom dostavljaču koji je nestao s pet milijuna dolara

 
Režija: Serge Rodnunsky
Scenarij: Serge Rodnunsky
Uloge: Nicole Eggert, Steven Bauer, John Heard, Steve Baker, Joe Piscopo, ...

Filmografija

“Lenny je mrtav” je akcijska komedija kojoj je namjera prvenstveno dobro opustiti i zabaviti, u čemu u potpunosti uspijeva. Neobavezni niskobudžetni produkt rutinskog redatelja Sergea Rodnunskog će vas nasmijati i pružiti razbibrigu koja nam ponekad svima treba.

Mafijaš Tony Thick (Armand Assante) očekuje pet milijuna dolara iz Los Angelesa koje mu treba isporučiti mafijaški dostavljač Lenny Long (Steven Bauer). No Lenny nestaje, a zajedno s njim i novac. Kada se Lenny ne pojavi, Thick šalje Shadyja (Steve Baker) u L.A., koji nema pojma kakve će  čudake upoznati u Gradu Anđela. Sreće Lennyjevu očajnu suprugu (Nicole Eggert) s djetetom, Lennyjevu ljubavnicu Eve (Whitney Able), njegovog brata Lousa (Joe Piscopo), njegovog neurokirurga dr. Hookera (John Heard) i nekolicinu luđaka, a svima je zajedničko samo jedno - novac koji im je Lenny obećao.

Vrlo dobro, bez ikakve zamjerke svoje uloge odradili su Steve Baker, poznati Armand Assante i lijepa Whitney Able te drugi, možda nešto manje poznati, ali vrlo uvjerljivi glumci.


Komentari (0)

Foto