četvrtak, 04.07.2024 00:55

Spašavanje divljih konja (2020)

Breaking Wild (Originalni naziv)

dokumentarni

Pratimo ekipu u misiji spašavanja veličanstvenog krda divljih konja

sez.1 ep.3Hawk je bacio oko na skupinu neobičnih bijelih konja u brdima uokolo jezera Konni. Howard pozove starog prijatelja Darrena da mu se pridruži u potjeri i pomogne uhvatiti tajanstvene pastuhe.
 

Ova uzbudljiva serija prati tim sastavljen od autohtonih stanovnika, američkih doseljenika i stručnjaka za dresuru konja ujedinjenih u misiji spašavanja veličanstvenog krda divljih konja u svom okružju.

U dolini Nemiah, netaknutoj divljini na zapadnoj obali Kanade, luta neuhvatljivo i veličanstveno krdo divljih konja koji ondje prebivaju već stoljećima, no zbog nedavnog porasta njihove populacije, dolazi do sukoba među njima u očajničkoj borbi za opstanak. Zajedno s elitnim timom kauboja, Indijanci Xeni Gwet'in prihvaćaju se izazova vraćanja te populacije na održive razine, provodeći ambiciozan plan hvatanja i kroćenja nekih od najboljih jedinki koje će poslati u inozemstvo ili koristiti za rad u dolini. Velika je to pustolovina koja iziskuje beskrajnu hrabrost, čelične živce i ljubav prema potjeri.

Komentari (0)

Foto