Ljubav na kocki (2004)

Apuesta por un Amor (Originalni naziv)

telenovela

Tajanstveni muškarac osvoji srce imućne ljepotice

 
Režija: Alfredo Gurrola
Scenarij: Juan Carlos Alcalá, Alberto Díaz
Uloge: Patricia Manterola, Juan Soler, Eric del Castillo, Roberto Palazuelos, ...

Filmografija

Apuesta por un amor meksička je telenovela produkcijske kuće Televisa. Serija je remake kolumbijske telenovele La potra Zaina iz 1993. godine.

Julia Montano je ponosna i snažna mlada žena. Ljepotica je San Gaspara – neuglednog gradića kojeg je osnovao Julijin otac don Julio. Don Julio je najbogatiji i najmoćniji zemljoposjednik u gradu. Julia je preuzela upravljanje nad obiteljskom hacijendom, s obzirom da je njezin nemarni brat Alvaro lijeni pijanac koji za sebe smatra da je iznad zakona. Najmlađa u obitelji je Soledad, plaho mlado biće zanemareno od dona Julija, koje traži utočište u svojim fantazijama.

Don Julio i njegov prijatelj Ignacio oduvijek žele da se njihova djeca vjenčaju, kako bi spojili svoja bogatstva i hacijende. No Julija je razvrgla zaruke s Franciscom, kada je saznala da ju on vara s Evom, mjesnom bludnicom. Otada mnogi nastoje osvojiti njezino srce, no Julia je oprezna kada su u pitanju muškarci i gleda na njih s prijezirom.    

Don Julio je zaljubljen u Casandru, gramzljivu ženu kojoj je stalo samo do novca. Ona živi u Mexico Cityju, voli kocku s velikim ulozima i veći broj povremenih ljubavnika. To se promijeni kada upozna Gabriela, kojim ubrzo postane opsjednuta.

Tijekom privatne partije pokera, koju ona dogovori, Gabriel osvoji Ignaciovu hacijendu. Iako ga gubitnik moli za vrijeme da skupi novac i vrati imanje, Gabriel odlazi u San Gaspar pogledati svoj dobitak. Tamo upoznaje Juliju i među njima se rodi trenutna privlačnost. Gabriel sada ima pravi razlog za ostanak. Julia je, međutim, uznemirena osjećajima koje je Gabriel pobudio u njoj.    

Probuđena je i Cassandrina ljubomora, koja počinje trovao um dona Julija protiv mogućnosti nastajanja ikakve veze njegove kćeri i doseljenika. Cassandra želi sve – udati se za Julija i zadržati Gabriela za ljubavnika. Ignacio, pak, ne uspijeva smoći sredstva za povrat svoje imovine i Gabriel ulazi u posjed hacijende u San Gasparu. Bijesni don Julio koristi svoj utjecaj na sugrađane kako bi mu život činio nemogućim.

Gabriel se, pak, nastoji svim sredstvima nastoji boriti protiv toga, te istovremeno pridobiti naklonost dona Julija i ljubav njegove kćeri za kojom čezne.


Komentari (0)

Foto