utorak, 24.03.2020 00:10

Cure bez love (2011)

2 Broke Girls (Originalni naziv)

komedija

Dvije različite mlade cure spoji teška životna situacija pa one postaju najbolje prijateljice

sez.3 ep.8Max i Caroline dvije su mlade djevojke koje dolaze iz potpuno različitih sredina. Otmjena Caroline Channing rodila se u bogatoj obitelji, dolazi iz centra grada, međutim, ostala je bez svega jer joj, navodno, zvijezde nisu bile naklonjene pa je prisiljena zaposliti se kao konobarica. Snalažljiva i drska Max dolazi iz siromašne obitelji i radi dva posla kako bi spojila kraj s krajem. Jedan od tih poslova je konobarski u retro zalogajnici Williamsburger Diner. U početku je Max mislila kako će morati pokrivati Caroline jer ju je smatrala nesposobnom za rad, međutim iznenadila se kad je shvatila da Caroline nema samo stila nego je i pametna. Caroline otkriva kako Max zna peći jako fine kolače i u tome vidi odličnu priliku za zaradu, ali da bi pokrenule zajednički posao, moraju prikupiti početni kapital od 250 tisuća dolara. Plan im je skupljati napojnice. U zalogajnici se druže s ruskim kuharom Olegom i 75-godišnjim blagajnikom Earlom. Pridružuje im se novi vlasnik zalogajnice Han Lee, koji svima želi udovojiti. Cure bez love žive u skupom gradu i pokušavaju zajedničkim snagama doći do dobre prilike za zaradu.
 
Režija: Fred Savage, Ted Wass, Scott Ellis
Scenarij: Michael Patrick King, Whitney Cummings
Uloge: Kat Denning, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy

Filmografija

Od Michaela Patricka Kinga, najpoznatijeg kao scenarista serije "Seks i grad", dolazi nam serija koja s prethodnom ima veze samo po tome što se i ovdje radnja odvija u New Yorku. Ovdje nalazimo vrlo malo glamura, a jako puno spajanja kraja s krajem.

Max Black (Kat Dennings, "Junfer u četrdesetoj", "Hitna služba") nikad nije ni znala što znači imati love, radi kao konobarica u restoranu u Brooklynu, izvana oštra kao nož, iznutra srce od zlata. Caroline Channing (Beth Behrs) odrasla je s dijamantnom žlicom u ustima, ali tata joj je investitor nedavno sprašen u zatvor nakon što je klijente prevario za milijune i milijune dolara tako da ona nema ničega i sad se mora snaći kako zna. Caroline traži posao u restoranu u kojem radi i Max jer je tako najmanja šansa da će je pronaći društvo iz starog susjedstva, elitnog Park Avenuea. Cure ne samo što kliknu, nego odmah postaju i prijateljice...

Komentari (4)

Foto