Mr. Sunshine (2011)

Mr. Sunshine (Originalni naziv)

komedija

Upravitelj drugorazredne sportske arene pokušava izaći na kraj s brojnim problemima koji ga muče

 
Režija: Barnet Kellman, Bryan Gordon, Randall Einhorn
Scenarij: Alex Barnow, Matthew Perry, Marc Firek
Uloge: Matthew Perry, Allison Janney, Andrea Anders, James Lesure, Nate Torrence...

Filmografija

Ben Donovan (Matthew Perry), upravitelj arene Sunshine Center, zaokupljen je samim sobom i suočava se s brojnim izazovima u privatnom i poslovnom životu. Dok se Ben bavi čudnim zahtjevima i zanimljivim nezgodama, njegovi optimistični kolege svakodnevno na kušnju stavljaju njegov cinični pogled na život.

Upravitelj arene Sunshine Center u San Diegu, Ben Donovan (Matthew Perry), čovjek zaokupljen samim sobomom, provodi dane na radnome mjestu na kojem se bavi čudnim zahtjevima i zanimljivim nezgodama. Njegove obveze uključuju sve, od Štrumfova na ledu, revija donjeg rublja, footballa i košarke, do cirkusa i rodea, a svakodnevno ga muči i vlasnica centra, narcisoidna Crystal (Allison Janney), i direktorica marketinga Alice (Andrea Anders), s kojom je upravo prekinuo vezu bez obveza.

Osim što mu je naređeno da Crystalinu sinu Romanu (Nate Torrence) nađe posao, mora promatrati Aliceino romantično gugutanje s veselim i optimističnim koordinatorom i bivšom zvijezdom NBA-a Alonzom (James Lesure). Uza sve to, Ben pokušava zadržati svoj cinični pogled na svijet.


Komentari (0)

Foto