nedjelja, 23.06.2024 16:47

Volim Hrvatsku! (2012)

Volim Hrvatsku (Originalni naziv)

show zabava

Dva tima poznatih osoba iz javnog života natječu se u raznim igrama znanja o Hrvatskoj

sez.1 ep.1Jedanaestu sezonu s već poznatom ekipom - kapetanima Goranom Navojcem i Dušanom Bućanom te voditeljem Mirkom Fodorom - i njihovim gostima igramo poučne igre, testiramo znanje, pjevamo, plešemo, zabavljamo se. U svoje će timove i ove godine kapetani okupiti poznate sportaše, pjevače, glazbenike, glumce i voditelje, koji će se nadmetati u zanimljivim igrama - pantomimi, prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi. Hrabro će pokazati i kakvo im je opće znanje u igrama liste, pogodi fotografiju i sretan rođendan, a u zadnjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno "pitati" i kolo sreće. Za ritam, štimung, pjesmu i ove su sezone zaduženi Ante Gelo, njegov bend i sjajni pjevači - Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras. U prvoj emisiji, u Dušanovom timu igraju: daljinska plivačica Dina Levačić, glumica Ana Vučak Veljača i glumac Hrvoje Kečkeš. Na suprotnoj strani, u Goranovom, glumice Mirna Mihelčić i Ecija Ojdanić te glumac Paško Vukasović.
 
Režija: Ivan Miladinov
Scenarij: Alen Đurica
Uloge: Goran Navojec, Mirko Fodor, Bojan Navojec

Filmografija

U showu Volim Hrvatsku bit će zabave, smijeha i radosti, a kroz igru ćemo provjeriti svoja znanja o našoj lijepoj zemlji i ljudima koji u njoj žive te saznati mnoge zanimljivosti.

Ista uspješna formula za zabavni kraj vikenda - red smijeha, red igre, red pjesme - sve hitovi domaće glazbe u izvedbi Ante Gele i benda te mladih pjevača - Ive Ajduković, Brune Oberan i Alena Đurasa. I ove godine provjeravamo znanje o sportu, televiziji i filmu, tražimo zaboravljene riječi, pogađamo poznate sunarodnjake, igramo "sretan rođendan", premetaljke, vrtimo kolo sreće... Budite opet uz Mirka Fodora, kapetane Bojana i Gorana Navojca i njihove goste.

Komentari (8)

Foto