Kolumbov krug (2012)

Columbus Circle (Originalni naziv)

Povučena djevojka postaje dio smrtonosne igre

Režija: George Gallo
Scenarij: George Gallo, Kevin Pollak
Uloge: Selma Blair, Amy Smart, Jason Lee, Beau Bridges, Jason Antoon

Filmografija

Nasljednica koja se zatvorila u svoj stan gotovo dva desetljeća prisiljena je suočiti se sa svojim strahovima kada jednog od njezinih susjeda ubiju, a detektivi započnu istragu.

Opširnije

Abigail Clayton (Selma Blair) živi sama. Veoma sama. Zapravo, atraktivna nasljednica nije napustila svoj stan na Manhattanu gotovo dva desetljeća. Slavna kći bogatog industrijalca, Abigail se povukla od očiju javnosti i nametljive obitelji na svoj 18. rođendan, dan kada je naslijedila golemo bogatstvo. Tijekom godina izolacije koju si je sama nametnula, Abigail je bila u kontaktu sa samo dvoje ljudi – pazikućom svoje zgrade Klandermannom (Kevin Pollak) s kojim komunicira preko poruka – i s dr. Raymondom Fontaineom (Beau Bridges), dugogodišnjim obiteljskim prijateljem i njezinom jedinom osobom od povjerenja.

Kada smrt postarijeg susjeda potakne njujorškog detektiva za ubojstva Franka Giardella (Giovanni Ribisi) da pokrene istragu, uznemirena Abigail ga zatekne na svojim vratima, spremnog da je ispituje. Pokušavši kupiti sada prazan pokojničin stan kako bi osigurala svoju privatnost, Abigail još više uzruja što njezina ponuda nije prihvaćena, a u stan se useljavaju novi stanari Lillian (Amy Smart) i Charlie (Jason Lee).

Abigail nervozno nadgleda svoje nove susjede kroz špijunku svojih ulaznih vrata, ali njezin pomno uređeni svijet počinje se raspadati kada napokon upozna Lillian i Charlieja licem u lice, a njezinu se izoliranom životu zaprijeti na neočekivan i zastrašujući način.

Video

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >