Grješnici i sveci (2010)

SINNERS AND SAINTS (Originalni naziv)

akcija triler kriminalistički

Detektiv kojemu je život u rasulu kreće istražiti niz ubojstava u krimi podzemlju

 
Režija: William Kaufman
Scenarij: William Kaufman, Jay Moses
Uloge: Johnny Strong, Kevin Phillips, Costas Mandylor, Sean Patrick Flanery, ...

Filmografija

Bolji poznavatelji filma prepoznat će ime Williama Kaufmana kao redatelja nezavisnog “The Prodigy”, koji je istovremeno bio i njegov filmski debi. Odlično prihvaćen, film je omogućio Kaufmanu snimanje “The Hit List” s oscarovcem Cubom Goodongom Jr.-om, da bi se već idućim filmom, koji ćemo gledati večeras, vratio nezavisnoj produkciji. Johnny Strong ("Pad Crnog Jastreba“, "Brzi i žestoki”) djeluje poput Charlesa Bronsona nove generacije, u vatrenim obračunima u kojima se bez milosti i suvišnog mudrovanja rješava svojih neprijatelja. Čak bi i Dirty Harry bio ponosan na Johnnyjevo držanje.

Detektiv Sean Riley (Johnny Strong) vođa je posebnog policijskog odjela za suzbijanje uličnog kriminala. U fazi je kada se silno trudi pribrati i oporaviti od nesreća koje je doživio. Nakon velike tragedije, smrti sina, ostavila ga je supruga, a partner mu je ubijen u smrtonosnoj zasjedi. Kapetan Trehan (Tom Berenger) ne želi dići ruke od svog najboljeg čovjeka pa mu daje novog partnera, Willa Gnaza (Kevin Phillips) i novi zadatak - istragu brutalnih ubojstava krimi podzemlja. Misija je sama po sebi zahtjevna, a kada Sean shvati da je jedan od njegov najstarijih prijatelja (Sean Patrick Flanery) vjerojatno upetljan, još jedna noćna mora postaje stvarnost.

U ostalim ulogama ovog odličnog i žestokog ostvarenja nalaze se Kim Coates, Louis Mandylor, Costas Mandylor, Sean Patrick Flanery, Tom Berenger i poznata hip hop zvijezda Method Man.


Komentari (3)

Foto