četvrtak, 09.07.2020 00:10

Na rubu znanosti (2002)

Na rubu znanosti (Originalni naziv)

sf talk show

Talk show Krešimira Mišaka o neobjašnjivim fenomenima, paranormalnim pojavama...

Kad je čovjeku prvi put bilo hladno ili vlažno, sagradio je kuću. Prvo od slame, blata, drveta, kamena, sve do danas kad živimo u desecima metara visokim građevinama čvrstih zidova koje imaju vlastitu rasvjetu, tekuću vodu i druga tehnološka dostignuća. No, čovjek nikad nije prestao biti dijelom okoliša, on mu i danas može puno pružiti. Uz nešto zdravog razuma, malu pomoć nekih novih materijala i veću količinu starih, provjerenih, postoji puno načina da svoje mjesto na svijetu čovjek napravi ugodnijim, zdravijim, ekonomičnijim - drugim riječima, inteligentnijim i boljim. Da stvori ravnotežu između svog artefakta za življenje i okoline, što se naziva biostanovanjem.
 

Emisija autora i voditelja Krešimira Mišaka koja se bavi neobičnim i neobjašnjivim fenomenima u kvaziznanosti i svijetu. Na zanimljiv način u njoj se analiziraju različiti paranormalni fenomeni i misterije.

"Na rubu znanosti" emitira se na HRT-u od listopada 2002. Emisija je ubrzo postala vrlo popularna zbog polemiziranja neobjašnjivih, paranormalnih fenomena i misterija. Autor i voditelj Krešimir Mišak u emisiji govori o neobičnim i neobjašnjivim fenomenima u alternativnoj znanosti i svijetu te sa svojim gostima diskutira o tome, a gledatelji tijekom emisije imaju i priliku pogledati nekoliko kratkih priloga. U emisiji su gostovali i analitičar ufologije Giuliano Marinković, dipl. ing. Božidar Kemić, Ivan Šimatović, mr. sc. Ilija Rkman, mr. sc. Aleksandar Žiljak, Miroljub Petrović, prof.dr.sc Slobodan Ribarić, Biserka Blašković, Ivana Petrušić... Među slavnijim gostima izdvajaju se Edgar Mitchell, Lynne McTaggart, Michael Cremo i David Icke.

Komentari (61)

Foto