četvrtak, 28.03.2024 06:45

Dođi, pogodi, osvoji (2021)

Dođi, pogodi, osvoji / The Price Is Right (Originalni naziv)

show zabava

Do nagrade vas vodi samo jedan zadatak: pogoditi pravu cijenu raznovrsnih artikala

sez.2 ep.39Plinko, Jedna je prava, Sreća u vreći ili, pak, Veliko kolo – nema puno Hrvata koji barem jednom ispred malih ekrana zajedno s kandidatima nisu zaigrali ove i mnoge druge dinamične igre te pogađali cijene u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji!'. Popularni format postao je omiljena poslijepodnevna zabava za sve generacije, a njegova posebnost krije se upravo u opuštenoj atmosferi, neposrednosti i činjenici da za sudjelovanje ne morate biti hodajuća enciklopedija i znati baš sve – važno je samo pogoditi pravu cijenu.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Antonija Blaće, Marin Ivanović Stoka

Filmografija

Najdugovječniji game show u povijesti televizije koji se do danas već uspješno prikazivao u više od 40 zemalja svijeta stiže u program RTL-a. I dok neki showovi svoje natjecatelje nagrađuju za bogato opće znanje, neki traže fizičku spremu, nekima je od presudne važnosti dobra strategija, pomoć partnera, kulinarski ili pak pjevački talent, u ovom game showu baš ništa od toga nije važno.

Šaroliki natjecatelji u game showu imaju samo jedan zadatak – pogoditi pravu cijenu uobičajenih ili malo manje uobičajenih raznovrsnih artikala, koje potom i osvajaju, od staklenke majoneze, brendirane torbice, kosilice ili pak automobila, a do tog će ih cilja kroz brojne zabavne, humoristične i neobične igre voditi jedno od najomiljenijih hrvatskih televizijskih lica, Antonija Blaće, te popularni reper Marin Ivanović Stoka, koji se pred kamere vraća nakon čak desetljeća izbivanja.

Komentari (0)

Foto