Beležnica profesora Miškovića (2021)

Beležnica profesora Miškovića (Originalni naziv)

triler fantastika sf

Novi regionalni detektivski triler koji se ne propušta

 
Režija: Miroslav Lekić
Scenarij: Đorđe Milosavljević, Radoslav Pavlović, ...
Uloge: Momčilo Otašević, Miloš Samolov, Milena Radulović, Dejan Lutkić, ...

Filmografija

Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.

Posljednjih godina regionalna produkcija serija nesumnjivo doživljava svoju renesansu, a zahvaljujući novom ostvarenju u režiji Miroslava Lekića pod nazivom ’Beležnica profesora Miškovića’ (2021.) uskoro proširuje svoj žanrovski opseg, i to u domeni misterija, fantazije i detektivskog trilera. Serija, koja je napravljena prema istoimenom romanu Ratka Dmitrovića, prikovat će gledatelje za ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima, neočekivanim obratima i uzbudljivom atmosferom.

Naizgled dosadan intervju sa starom udovicom profesora Miškovića pretvorit će se u početak živopisnog putovanja u nepoznato mladog radoznalog novinara i glavnog junaka serije – Boška (Momčilo Otašević). Nakon što od udovice dobije bilježnicu pokojnog profesora, koja čuva znanstveno neobjašnjive tajne, Boško ih odluči odgonetnuti. Neobična pustolovina dovest će ga do ljudi, mjesta i situacija o kakvima nije mogao ni sanjati. U lavini čudnih događaja, pokušavajući otkriti istinu i shvatiti povezanost prošlosti i sadašnjosti, stvarnosti i iluzije, glavni junak i njegovi najbliži dospjet će u životnu opasnost i otkriti da je realnost neobičnija od svake fantazije.

Scenarij za ovaj nesvakidašnji misterij u 12 epizoda pisali Scenarij za ovaj nesvakidašnji misterij u 12 epizoda pisali su Kosta Peševski, Radoslav Lale Pavlović i Đorđe Milosavljević. Žanrovsku lepezu serije oživjet će bogata glumačka ekipa koju predvode Momčilo Otašević, Frano Lasić, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Aleksandar Srećković Kubura, Miodrag Krivokapić i mnogi drugi.

Komentari (0)

Foto