nedjelja, 02.04.2023 10:30

Mayday: Tajna crne kutije (2011)

Mayday: Air Crash Investigation (Originalni naziv)

dokumentarni

Rekonstrukcije legendarnih zrakoplovnih nesreća razotkrivaju mračnu istinu zrakoplovne sigurnosti

sez.8 ep.7Iako je rutu prema Bahamima odradio već nekoliko puta, zrakoplov kompanije Chalk's Ocean Airwaysa je 19. prosinca 2005. iznenada eksplodirao i srušio se u ocean nekoliko minuta nakon polijetanja. Mogu li istražitelji otkriti razlog ove tragedije?
 
Režija: George D'Amato, James Hyslop, Ian Robertson, ...
Scenarij: Bernard Vaillot, Greg Gransden, Larry Bambrick, ...
Uloge:

Filmografija

Koja je tajna crne kutije? Jesu li zrakoplovi uistinu toliko sigurni koliko se priča? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja, saznajte u dokumentarnoj emisiji "Mayday: tajna crne kutije".

Dokumentarna emisija u kojoj će se otkriti mračna istina zrakoplovne sigurnosti istražuje legendarne zrakoplovne katastrofe kako bi saznali što je u pojedinoj zapravo pošlo po zlu. Dramatične rekonstrukcije stvarnih nesreća temeljene su na materijalima pronađenim u crnim kutijama, a upotpunjene su izjavama sudionika i očevidaca. Dokumentarna serija "Mayday: Tajna crne kutije" također slijedi preživjele članove obitelji kao i istražitelje zrakoplovne nesreće. Ispunjena napetošću, ova dokumentarna emisija zasigurno će oduševiti sve znatiželjnike, zato vežite pojaseve, jer - polijećemo!

Komentari (5)

Foto