Kolo sreće (2021)

Kolo sreće (Originalni naziv)

triler drama romantika

Kako se mijenja čovjek, a kako njegovo okruženje kada se obogati preko noći?

 
Režija: Milan Konjević, Vladimir Aleksić
Scenarij: Dušan Janković
Uloge: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, ...

Filmografija

Novi projekt produkcijske kuće koja stoji iza hit serija "Istine i laži", "Igra sudbine" i "Tate", priča je koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Uzbudljiva priča o marljivoj i skromnoj ženi koja se bori sa brojnim životnim nedaćama samohrane majke dvoje odrasle djece. Rastrzana između želje da osigura novac za opstanak svoje obitelji i brige o ukućanima, Mara Raketić doživjet će obrat kakav se dešava rijetkima - postat će jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom krenut će se rasplitati velike tajne i intrige koje ljudi oko nje imaju, ali najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti. Lik Mare Raketić tumači Nela Mihailović.

Cijela se priča vrti oko Mare, To je jedna hrabra, jaka, stabilna, ali nadasve emotivna žena, koja ima tajnu iz mladosti koju pokušava ispraviti. Bori sa za opstanak svoje obitelji, radi na tržnici. Ona je samohrana majka jer je ostala bez muža, i u tim okolnostima dobija glavnu premiju na lutriji. I sad, što se sve događa, tko se sve mijenja u tim okolnostima, koliko se sama Mara mijenja, kako se tko ponaša... to je najuzbudljivije u ovoj seriji. Hoće li Mari taj novac, i ta premija koju je dobila pomoći da ispravi grijeh iz mladosti, i hoće li će stići do svog cilja?

Komentari (0)

Foto