srijeda, 22.05.2024 18:00

Bogu iza nogu (2021)

Bogu iza nogu (Originalni naziv)

komedija

Serija prati niz živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol te njihove avanture

sez.1 ep.5Načelnik je dobio sjajnu ideju kako dovesti turiste u selo. Ribnjak će pretvoriti u kupalište te tako stvoriti turističku meku. Zdenka dobiva zadatak trenirati Đuru, Mirka i Božu kako bi postali službeni spasioci na kupalištu, ali shvaća da je to teži zadatak nego što joj se čini. Sprovodi se i akcija čišćenja ribnjaka. Načelnik želi da Tereza otvori kafić na kupalištu, ali sve ih omete dolazak sanitarne inspekcije.
 
Režija: Dražen Žarković
Scenarij:
Uloge: Sara Moser, Ljubomir Kerekeš, Željko Duvnjak, Asim Ugljen, Slavko Sobin, ...

Filmografija

Riječ je o sitcomu pod redateljskom palicom Dražena Žarkovića koji gledatelje vodi u pitoreskno mjestašce okruženo prekrasnim brežuljcima, a tezu da je smijeh najbolji lijek potvrdit će živopisni likovi.

Gornji dol mjestašce je koje se nalazi na prekrasnim brežuljcima, daleko od civilizacije, a njegovi stanovnici za svojim zgodama i nezgodama pokretači su brojnih urnebesnih zapleta. Tako će gledatelji upoznati ambicioznog načelnika koji cijele dane provodi na pecanju, a interes sela podređuje vlastitom interesu, policajca koji se bavi slučajevima visokog kriminala, poput izgubljenog bicikla, a kazne dijeli i kozama za nepropisan prelazak preko ceste, svećenika koji se bori s iskušenjima koje mu donosi život, veterinara koji je ujedno i glavni doktor u seli i čija je teorija da su ljudi nešto između krave i činčile pa im prema toj teoriji i propisuje lijekove.

Komentari (3)

Foto