Savršeni suprug (2004)

THE PERFECT HUSBAND: THE LACI PETERSON STORY (Originalni naziv)

drama

Dean Cain postane glavni osumnjičeni nakon nestanka trudne supruge

 
Režija: Roger Young
Scenarij: Dave Erickson
Uloge: Dean Cain, Dee Wallace Stone, Paul Vincent O'Connor, Tracy Lynn Middendorf

Filmografija

Iako ostvaren u okviru karakteristika trilera, film "Savršen muž" redatelja Rogera Younga žanrovski prije pripada obiteljskoj drami, mada s rijetko krvavim pod-zapletom. Spajajući te dvije žanrovske odrednice u napet i neizvjestan naslov, Young je pokazao kako se i s manjim budžetom televizijskog filma može ostvariti kvalitetno ostvarenje.

Na sam Badnjak 2002. godine trudna Laci Peterson nestaje iz svoje kuće u kalifornijskome Modestu, što policiji prijavi njezin muž Scott Peterson (Dean Cain), po povratku s čudno tempiranog ribičkog izleta. Isprva nitko ni ne pomišlja posumnjati u Scotta, ali policijski istražitelji doznaju za njegovu izvanbračnu vezu s Amber Frey (Tracy Lynn Middendorf) upravo u vrijeme kada u obližnjoj Berkeley marini more na obalu izbaci tijelon njegove mrtve žene.Scott je u panici te se daje u bijeg, a DNK test potvrđuje kako polu-raspadnuto tijelo pripada nesretnoj Laci.

Glumačka ekipa sastavljena je redom od iskusnih televizijskih lica kao što su Dean Cain, Dee Wallace Stone ili Tracy Lynn Middendorf.

Komentari (0)

Foto