Lovci na blago (2007)

Treasure Raiders (Originalni naziv)

akcija triler avantura

Profesor povijesti, uličnim utrkama financira svoju strast za lovom na blago

 
Režija: Brent Huff
Scenarij: Alexander Izotov, Alexander Nevsky
Uloge: Alexander Nevsky, Steven Brand, David Carradine, Sherilyn Fenn

Filmografija

Michael, američki profesor povijesti na moskovskom sveučilištu, uličnim utrkama financira svoju strast za lovom na blago. Njegov neprijatelj Wolf postaje mu suradnik kada obojica krenu u potragu za poznatim drevnim ruskim blagom...

Michael (Steven Brand) je Američki profesor povijesti koji trentno predaje u Rusiji. No on ima i jednu skrivenu tajnu, pod prvim zrakama sunca utrkuje se sa svojim Porscheom po ulicama Moskve, ipunjavajući svoju potrebu za brzinom i opasnošću. Izazivajući najbolje svjetske street racere testira svoju vožnju i hrabrost. Michael također ima veliku stras za lovom na blago koju financira novcem od svojih utrka. Michael dolazi do informacija koje ga vode na najvatreniju utrku ikada: u potragu za drevnim Ruskim blagom koje je pripadalo legedarnom Redu Templara.

Udruživši snage sa svojim neprijateljom Wolfom (Alexander Nevsky) i slavnim povjesničarom Pierreom (David Carradine) krene u opasnu misiju potrage za blagom. Stvari se zakompliciraju kada kidnapiraju Wolfovu djevojku Lenu (Sherilyn Fenn), a istovremeno šef Moskovske policije ima naređenje da uhiti Wolfa zbog ilegalnih utrka.

Pierre i Michael krenu u potragu za blagom dok je Wolf prisiljen ići u oslobađajuću misiju Lene i pobjediti u najopasnijoj utrci u Moskvi ikada. Ako Wolf uspije spasiti Lenu i pobijediti u utrci samo onda može otkriti mračnu tajnu Reda Templara. Smrtonosna vožnja po ulicama Moskve prisili trio na utrku za svojim životima.


Komentari (0)

Foto