Taj divni zagrobni život (2010)

It's A Wonderful Afterlife (Originalni naziv)

komedija horror drama

Kako bi pomogla svojoj kćeri u potrazi za muškarcom gospođa Sethi pribjegne ubojstvu

 
Režija: Gurinder Chadha
Scenarij: Gurinder Chadha, Paul Mayeda Berges
Uloge: Shabana Azmi, Goldy Notay, Sendhil Ramamurthy, Sanjeev Bhaskar

Filmografija

Požrtvovna indijska majka pribjegava ubojstvu u nadi da će tako pomoći svojoj ugodno popunjenoj kćeri da pronađe muža, no otkrije da je njezin plan daleko od savršenstva kada se duhovi njezinih žrtava vrate i počnu je opsjedati.

Smješten u zapadnom Londonu, film je usredotočen na gospođu Sethi, brižnu majku iz Punjabija koja je opsjednuta traženjem prikladnog muškarca za svoju dopadljivu, no (sačuvaj Bože) sve stariju kćerku Roopie. Razočarana brojnim odbijanjima koje gospođa Sethi doživljava dok pokušava pronaći pristojnog muža za Roopi, odluči skuhati smrtonosni "curry" i servirati ga svakomu tko odbije njezinu kćer.

Iako ta odviše zaštitnički raspoložena majka smatra te zločine opravdanima, okolnosti postaju prilično bizarne kad se njezine žrtve počnu vraćati i otkriju joj da će se moći reinkarnirati tek nakon što njihov ubojica umre. Isprva ponesena idejom ponovnog susreta sa svojim pokojnim suprugom, gospođa Sethi uviđa da ne može napustiti ovaj svijet sve dok se Roopi sretno ne uda.

Dok joj policija diše za vratom, nemirni duhovi odluče joj pomoći da nađe muža za Roopi kako bi svi mogli zauvijek sretno živjeti.


Komentari (0)

Foto