srijeda, 03.07.2024 15:35

Hamburg 112 (2007)

Notruf Hafenkante (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Intrigantne priče policijskih službenika i doktora koji rade u blizini hamburške luke

sez.2 ep.18Nils i Melanie ponovno zajedno patroliraju. Dva su vozila nakon posjeta diskoteci sletjela s ceste i sudarila se. Verena, putnica iz prvog automobila, leži teško ozlijeđena na cesti. I dok mladu ženu liječe u bolnici na Labi, vozač Marco Ströve optužuje drugog vozača Heika Neubranda da je namjerno izazvao nesreću. Kada dr. Jasmin Jonas dajući anesteziju primjećuje akutnu krizu, javlja se sumnja da je Verenu prije nesreće netko omamio drogom za silovanje. Heiko optužuje Strövea da je ulio nešto Vereni u piće i oteo je na parkiralištu. Oboje ih je slijedio kako bi spasio djevojku. Ströve podnosi kaznenu prijavu protiv Heika zbog iznude i nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda. Jedan iskaz protiv drugoga. Nils i Melanie započinju istragu u diskoteci „La Luna“, a ubrzo potom nailaze na moguću svjedokinju koja je onesviještena i s „rupom u sjećanju“ nedavno pronađena među kantama za smeće.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Harald Maack, Sanna Englund, Gerit Kling, Fabian Harloff

Filmografija

Hitne i dramatične intervencije njihova su svakodnevica, a timski je rad ključan za rješavanje i najzahtjevnijih slučajeva.

Njemačka kriminalistička serija 'Hamburg 112' prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i dramatične intervencije dio su njihove svakodnevice u kojoj često minute odlučuju o tome hoće li neka žrtva biti spašena ili počinitelj uhićen. Područje ophodnje policajaca iz Policijske postaje 21 proteže se od dijela grada Hamburger Hafenkante, preko Kieza na St. Pauliju do vila u Ulici Elbchaussee. Glavni policijski narednik Nils Meermann, njegova ambiciozna partnerica, viša policijska narednica Melanie Hansen, iskusni viši policijski narednik Bernd „Boje“ Thomforde te mlada policajka Franzi Jung čine, pod vodstvom načelnika postaje Martina Bergera, dva vrhunska tima u ophodnji. U bolnici Elb preko puta postaje radi liječnica hitne pomoći dr. Anna Jacobi. U hitnom bolničkom prijmu te u vozilu hitne pomoći uz nju su pomoćni liječnik Philipp Haase i medicinski tehničar Malte Olsen. Nils i Anna privatno su par te pokušavaju izgraditi zajednički život s Anninim 11-godišnjim sinom Oleom.

Komentari (0)

Foto