utorak, 02.07.2024 07:35

Hamburg 112 (2007)

Notruf Hafenkante (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Intrigantne priče policijskih službenika i doktora koji rade u blizini hamburške luke

sez.2 ep.14Elke sumnjiče da je trgovca Pistoriusa udarila bocom šampanjca u bordelu "Big Easy". Teško ozlijeđen dopremljen je u bolnicu na Labi. Na optužbu Elke šuti i čini se kako je istražnom detektivu sve brzo postalo jasno. Ali Boje ne vjeruje da je Elke kriva te pokreće vlastitu istragu. Doznaje da je Pistorius tajni vlasnik bordela i da ga ucjenjuje upravitelj "Big Easyja" Boris Bruhns. On je oteo Pistoriusovu kćer Emily i sada joj prijeti da će je ozlijediti ako mu ne preda bordel. Kad događaji eskaliraju, pokaže se da je Elke stvarno nevina. Šutjela je tek toliko da ne ugrozi djevojku. No glavni problem još nije riješen: gdje Bruhns skriva djevojku? Potraga započinje.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Harald Maack, Sanna Englund, Gerit Kling, Fabian Harloff

Filmografija

Hitne i dramatične intervencije njihova su svakodnevica, a timski je rad ključan za rješavanje i najzahtjevnijih slučajeva.

Njemačka kriminalistička serija 'Hamburg 112' prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i dramatične intervencije dio su njihove svakodnevice u kojoj često minute odlučuju o tome hoće li neka žrtva biti spašena ili počinitelj uhićen. Područje ophodnje policajaca iz Policijske postaje 21 proteže se od dijela grada Hamburger Hafenkante, preko Kieza na St. Pauliju do vila u Ulici Elbchaussee. Glavni policijski narednik Nils Meermann, njegova ambiciozna partnerica, viša policijska narednica Melanie Hansen, iskusni viši policijski narednik Bernd „Boje“ Thomforde te mlada policajka Franzi Jung čine, pod vodstvom načelnika postaje Martina Bergera, dva vrhunska tima u ophodnji. U bolnici Elb preko puta postaje radi liječnica hitne pomoći dr. Anna Jacobi. U hitnom bolničkom prijmu te u vozilu hitne pomoći uz nju su pomoćni liječnik Philipp Haase i medicinski tehničar Malte Olsen. Nils i Anna privatno su par te pokušavaju izgraditi zajednički život s Anninim 11-godišnjim sinom Oleom.

Komentari (0)

Foto