Sučevo novo ruho (2010)

OUTLAW (Originalni naziv)

drama

Razočaran sustavom sudac vrhovnog suda odluči pokrenuti vlastiti odvjetnički ured

 
Režija: Terry George, Marcos Siega
Scenarij: Stephanie Sengupta, ohn Eisendrath, ...
Uloge: Jimmy Smits, Carly Pope, David Ramsey, Jesse Bradford, Ellen Woglom, ...

Filmografija

Outlaw je nova serija koju je osmislio izvršni producent John Eisendrath (Alias, Felicity), a u glavnoj ulozi odvažnog odvjetnika dobitnik Emmyja Jimmy Smits, poznat po ulogama u Newyorškim plavcima i Zapadnome krilu. Autor serije je John Eisendrath, a izvršni producenti su John Eisendrath (Alias, Felicity, Playmakers) i Richard Schwartz (Andy Barker P.I.).

Malo je poslova na kojima ljudi ostaju doživotno, a mjesto suca Vrhovnog suda jedno je od onih na kojima nitko neće dati otkaz - osim ako nije Cyrus Garza (Jimmy Smits). Sudac Garza ženskar je i kockar koji je uvijek točno tumačio zakon sve do trenutka kada shvati da je sustav u koji vjeruje iskvaren. Stoga napušta mjesto suca i vraća se privatnoj praksi. Zahvaljujući iskustvu s pravnim sustavom, Garza i njegov odvjetnički tim obilazi Ameriku i prihvaća važne i kontroverzne slučajeve.

U timu su Garzin najbolji prijatelj iz djetinjstva Al Druzinski (David Ramsey), sjajan branitelj liberalna svjetonazora, Mereta Stockman (Ellen Woglom), nepopravljivo romantična Garzina asistentica, Lucinda Pearl (Carly Pope), nekonvencionalna privatna istražiteljica koja se koristi svojom privlačnošću i snalažljivošću da bi prikupila informacije za Garzu te naposljetku Eddie Franks (Jesse Bradford), uvijek napet i nevjerojatno ambiciozan odvjetnik s Yalea kojeg je Garza tek zaposlio na mjesto asistenta.
 


Komentari (0)

Foto