Istinska ljubav (2003)

Amor real (Originalni naziv)

drama romantika

Priča o dva časna i hrabra čovjeka koje je sudbina pretvorila u rivale u borbi za ljubav života

 
Režija: Eric Morales, Monica Miguel
Scenarij: Caridad Bravo Adams
Uloge: Adela Noriega, Fernando Colunga, Mauricio Islas, Ernesto Laguardia

Filmografija

Od najutjecajnije producentice telenovela Carle Estrade dolazi povijesna ljubavna priča 'Istinska ljubav'. Estrada je uvrštena na listu 100 najutjecajnijih latino osoba. Prema mnogima u televizijskim krugovima Carla je jedna od najvećih producentica ovog žanra u Meksiku. 'Istinsku ljubav' je pratilo čak 59 posto meksičke publike.

U drugoj polovici 19. stoljeća Matilde Penalver, kći generala i prekrasne aristokratkinje, zaljubljena je u siromašnog poručnika Adolfa Solisa. No njezina majka za nju ima drugačije planove. Davno prije odlučila je da se Matilde mora udati za moćnog bogataša, s obzirom da je obitelj na rubu bankrota.  Manuel Fuentes, bogataš je koji stiže u Trinidad te se na prvi pogled zagleda u prelijepu Matildu. Augusta u tome vidi odličnu priliku da obitelj spasi od propasti. Manuel i Augusta postižu dogovor.

Manuel će platiti sve obiteljske dugove, no zauzvrat Augusta ne smije kćeri nikada reći istinu da je ona posredovala u njihovom susretu.  Kako bi bila sigurna da Adolfo neće pomutiti njezine planove, Augusta naredi svome sinu Humbertu da angažira glumicu koja će se pretvarati da je Adolfova žena, a uz sve to Adolfa smješta u zatvor. On bježi iz zatvora i pokušava pobjeći s Matilde odmah nakon njenog vjenčanja s Manuelom, no bivaju razotkriveni.

Adolfo bježi, a Matilde, očajna i skrhana, govori Manuelu da je Adolfo njezina istinska ljubav.


Komentari (3)

Foto