Tajne (1995)

SECRETS (Originalni naziv)

drama

Privlačni mladi zavodnik unese razdor u skladnu obitelj s poslugom na velikom imanju

 
Režija: Jud Taylor
Scenarij: Barbara Esstman, Jerome Kass
Uloge: Veronica Hamel, Richard Kiley, Jessica Bowman, Julie Harris, Shae D'lyn, ...

Filmografija

Sklad obitelji na velikom imanju u kojoj žive doktor, njegova žena i lijepa kći te sluškinja sa svojom unukom se naruši kada ugoste mladog zavodnika.

Godina je 1905. U velikoj kući na velikom imanju sretno i skladno živi obitelj Berter. Dr. Will Berter (R. Kiley) ima ženu Ettu (V. Hamel) o čijoj se ljepoti glas nadaleko širi, i trinaestogodišnju kći Annu (J. Bowman), koja izrasta u pravu ljepoticu. Na majku, kažu svi. U kući su još i stara sluškinja Caroline (J. Harris), koja je kod dr. Bertera u službi već dvadeset godina, i njezina unuka Edwina (S. D'Lyn), vrijedna kao i njezina baka. U goste im stiže mladi i iznimno privlačni Hailus Tuckman (T. Gibson). Kod Berterovih će ostati nekoliko dana. Nijedna žena u kući ne ostaje imuna na Hailusov šarm, a on svjestan svoje privlačnosti rado iskušava moć nad svima. Nakon njegova odlaska u kući kao da zavlada praznina.

Zbog ljubomore, Etta otjera Edwinu i njezinu baku, a Will i Anna nemaju joj pravo protusloviti. No, malo poslije dozna se da je Edwina trudna. Svi pretpostavljaju da je otac zavodnik Hailus...


Komentari (0)

Foto