Brak je mrak (2012)

BRAK JE MRAK (Originalni naziv)

komedija

Serija od niza skečeva prati životnu svakodnevnicu četri para različitih životnih dobi

 
Režija: Aldo Tardozzi
Scenarij:
Uloge: Zlatan Zuhrić Zuhra, Jelena Miholjević, Jan Kerekeš, Nika Mašković, ...

Filmografija

Ljubitelji humora dobit će svoju poslasticu! 08. srpnja, na RTL Televiziji prikazat će se pilot epizoda humorističnog showa "Brak je mrak", u režiji mladog redatelja Alda Tardozzija koji se nedavno proslavio filmom "Fleke", a ove godine, na Pula film festivalu prikazat će se i "Zagrebačke priče", omnibus u kojem je on jedan od redatelja.

Serija od niza skečeva (kraćih smiješnih prizora), iz bračnog života četiri para u različitim životnim dobima, nasmijat će gledatelje budući da su prizori baš oni koji smo naviknuli viđati u stvarnom životu.

"Brak je mrak je nova moderna televizijska forma, do sad neviđena na našim područjima, a najveće veselje bilo mi je, zajedno s produkcijom RTL Televizije, pronaći glumce. Na audiciju se odazvalo više od 100 poznatih glumaca, a nakon užeg kruga odabrali smo najbolje!", rekao je Aldo Tardozzi dodajući da je atmosfera na snimanju bila izvrsna te da se nada da će se ovakav entuzijazam koji je pokazal cijela ekipa nastaviti i na budućim snimanjima.

Uz popularnog Zlatana Zuhrića Zuhru i Jelenu Miholjević, koji glume srednjovječni par, najmlađi par glume Jan Kerekeš i Nika Mašković, a nakon njih slijede Ines Bojanić i Ozren Grabarić, dok par umirovljenika glume Ljubica Jović i Božidar Smiljanić.


Komentari (0)

Foto