Zatočena (2010)

CONFINED (Originalni naziv)

triler drama

Arhitektica se nađe u opasnosti razotkrivajući mračnu tajnu koju skriva zagonetni susjed

 
Režija: Andrew C. Erin
Scenarij: Kraig Wenman
Uloge: Emma Caulfield, Michael Hogan, David James Elliott, Paul McGillion, ...

Filmografija

Britanski TV film "Confined" uzbudljivi je triler o arhitektici koja u opasnost dovodi i vlastiti život kako bi razotkrila mračnu tajnu koju skriva njezin naizgled simpatični susjed. U glavnim su ulogama Emma Caulfield (Gigantic, Buffy - ubojica vampira, Beverly Hills, Legenda o gradu tame), Michael Hogan (Battlestar Galactica) i David James Elliott (JAG, The Untouchables, Bed and Breakfast).

Pogledavši kroz prozor svog ureda prema susjednoj kući, arhitektica Victoria Peyton se zaprepasti kad ugleda riječ "Upomoć" ispisanu na podrumskom prozoru. Odjuri onamo kako bi izvidjela o čemu se radi i upoznaje Fritza Allena, naizgled simpatičnog postarijeg muškarca, čiji prijetvorni osmijeh skriva tajnu. Kad ponovno pogleda onamo, natpisa "Upomoć" više nema. Možda joj se pričinilo? Kasnije te noći začuje čudno kuckanje iz susjedne kuće. Sljedeće noći, dok je njezin muž Michael na službenom putu, Victoria se probudi i ugleda Fritza kako kopa u svom dvorištu.

Sutradan ujutro, dok se Victoria sprema odvesti svoju osamnaestogodišnju kćer Avu u školu, Fritz navrati i, ispričavajući se, objasni da mu je uginuo pas te ga je sinoć pokopao. No kasnije tog dana Victoria kroz Fritzov podrumski prozor ugleda rub kaveza i ruku koja se hvata za njegove šipke. Kad Michael stigne s policijom, ništa ne pronađu. Victoria provjeri adresu svog susjeda na internetu i otkrije da je Fritzov sin nestao prije 16 godina te da je njegova supruga Bea imala kćer kojoj se izgubio svaki trag. Zabrinuta za svoju najbolju prijateljicu, nestalu nakon što je, "oboružana" nacrtima, posjetila Fritzovu kuću izdajući se za urbanisticu, Victoria provali i ušulja se u prazan podrum. Mjereći prostoriju koracima, podigne pogled i spazi tinejdžericu kako je promatra kroz pukotinu u zidu...

Victoria snosi posljedice svog otkrića u očajničkom pokušaju razljućenog Fritza da sačuva obiteljsku tajnu i sakrije svoju prošlost. Hoće li Victoria svoje otkrivanje istine platiti životom?


Komentari (0)

Foto