Neke druge priče (2010)

NEKE DRUGE PRIČE (Originalni naziv)

drama romantika kriminalistički

Omnibus od pet priča iz zemalja bivše Jugoslavije koje propituju životne vrijednosti

 
Režija: Ivona Ana, Maria Rossi, Ines Tanović, ...
Scenarij: Ivona Juka, Ana Maria Rossi, Ines Tanović, ...
Uloge: Nera Stipičević, Goran Bogdan, Nataša Ninković, Sergej Trifunović, ...

Filmografija

"Neke druge priče" 2010. je prikazan u Puli, te mnogobrojnim međunarodnim festivalima, među ostalima to su: Sarajevo Film Festival, Montreal World Film Festival, Warsaw International Film Festival, Cairo International Film Festival.

Neke priče držimo u sebi...
Stvarni život ne čine samo naši planovi o sreći, nego baš ono što se protivi tim planovima i namjerama, ono što se slučajno događa, što je potpuno nepredvidivo i što ponekad izaziva razočaranje i bol. Osim trudnoće i iščekivanja novog života, poveznica ovih priča su i slučajni događaji koji narušavaju planove i mijenjaju živote. Ovo su priče o ljubavi i nadi, o osveti, o požrtvovnosti, o prkosu, o sistemu, a njihove likove zatičemo već u nekim drugim pričama, koje donose drukčije perspektive.

"Neke druge priče" je međunarodni omnibus koji se sastoji od pet kratkih filmova, pet redateljica iz pet različitih zemalja - Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Makedonija. To je prva kreativna koprodukcija na ovim prostorima, koja hrabro propituje pet dogmi u pet zemalja na Balkanu.
 


Komentari (0)

Foto