četvrtak, 25.04.2024 23:40

Bolnica za slonove (2020)

Elephant Hospital / The Elephant Hospital (Originalni naziv)

dokumentarni

Pođite u posjet najvećoj bolnici na svijetu koja se bavi isključivo liječenjem slonova

sez.2 ep.2Na hitni odjel dovode slona za kojeg sumnjaju da boluje od smrtonosnog virusa herpesa, Kat liječi infekciju stopala slonice te posjećujemo najveće bolničko krdo pri kupanju u rijeci.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Jill Halfpenny, Paul O'Donoghue, Katherine Connor

Filmografija

U Bolnici za slonove u Lampangu na sjeveru Tajlanda svake godine zbrinu više od 100 bolesnih, ozlijeđenih ili zanemarenih slonova. Pružajući nam jedinstven uvid u svakodnevne izazove s kojima se susreću tamošnji veterinari i volonteri, ova dirljiva serija obiluje inspirativnim, nevjerojatnim i neočekivanim pričama, bilo da je riječ o liječenju slona oboljelog od raka ili protezi za slona koji je izgubio nogu nagazivši na minu.

Pođite u posjet najvećoj bolnici na svijetu koja se bavi isključivo liječenjem slonova: Bolnici za slonove u Lampangu na sjeveru Tajlanda, u kojoj svake godine zbrinu više od 100 bolesnih, ozlijeđenih ili zanemarenih slonova. Pružajući nam jedinstven uvid u svakodnevne izazove s kojima se susreću tamošnji veterinari i volonteri, ova dirljiva serija obiluje inspirativnim, nevjerojatnim i neočekivanim pričama, bilo da je riječ o liječenju slona oboljelog od raka ili protezi za slona koji je izgubio nogu nagazivši na minu.

Komentari (0)

Foto