Strava u pijesku (2011)

Sand Sharks (Originalni naziv)

komedija triler horror

Pstvori procijep duboko ispod površine oceana te oslobodi pretpovijesnog grabežljivca

 
Režija: Mark Atkins
Scenarij: Cameron Larson
Uloge: Corin Nemec, Brooke Hogan, Vanessa Lee Evigan, Gina Holden

Filmografija

Kada podmorski potres uzrokuje duboki procijep na dnu oceana, pretpovijesna vrsta ubojitih morskih pasa koji se kreću po pijesku puštena je na stanovnike otoka White Sands koji ništa ne slute.

Na mirnom otoku White Sands lokalni tinejdžeri piju i zabavljaju se pokraj krijesa na plaži. Jedan od njih odluta za lijepom djevojkom i nestane, a od njega nađu samo otrgnutu ruku. Na prvi pogled čini se da ju je opasna životinja odgrizla i otrgnula. Sliči ugrizu morskog psa, no ruka je pronađena prilično daleko od pojasa plime i oseke tako da to ne može biti morski pas... Ili ipak može?

Jimmy Green, rastrošni partijaner i gradonačelnikov sin, vraća se kući na White Sands s planom da pokrene umiruće gospodarstvo (i vrati dug gangsteru) time što će organizirati golemi festival tijekom proljetnih praznika. Jimmy nabasa na bivšu djevojku, sada zamjenicu šerifa Brendu Young. Ona i njezin brat šerif žele zatvoriti plaže na otoku zbog opasnosti od mogućih daljnjih napada morskih pasa, što bi moglo upropastiti Jimmyjeve planove.

Kako se napadi nastavljaju, Brenda u pomoć poziva stručnjakinju, znanstvenicu koja se bavi morskim psima dr. Sandy Powers. Dr. Powers tvrdi da bi krivac mogao biti pješčani morski pas, zvijer koja se po pijesku kreće istom lakoćom kao i u vodi. Festival se nastavlja, a tisuće studenata dolaze na otok upravo kad i desetak pješčanih morskih pasa privučenih vibracijama zvučnika i okupljene svjetine.

Najopasnije zvijeri koje su ikad vladale morima sada vladaju pijeskom; nesmiljeno se hraneći svime na što naiđu.


Komentari (0)

Foto