Cesta straha (1998)

Outside Ozona (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Okrutni serijski ubojica hara Ozonom

 
Režija: J.S. Cardone
Scenarij: J.S. Cardone
Uloge: Robert Forster, Kevin Pollak, Sherilyn Fenn, David Paymer, Penelope Ann Miller

Filmografija

Dok buntovni DJ pušta blues umjesto country glazbe (usprkos ljutnji svog šefa), različiti tipovi slušatelja prate njegovu emisiju vozeći se kroz pusti američki jugozapad, gdje je na djelu serijski ubojica.

Vozač kamiona Odell Parks zaustavi se u zalogajnici u Ozoni u Texasu na šalicu kave, gdje i ostali umorni putnici uzimaju predah od putovanja. Duhoviti Roy nezaposleni je klaun koji smišlja kako da se domogne Las Vegasa s posljednjih nekoliko dolara, gdje ga očekuje ponuda za posao; njegova djevojka Earlene, bivša striptizeta, putuje s njim i misli da zna kako doći do novca. Reba Twosalt, Indijanka, putuje na zapad sa svojom bakom; starica je teško bolesna te im je velika želja da posljednji put zajedno vide ocean.
A Marcy i Bonnie dvije su sestre koje putuju na očev pogreb. Dok mušterije jedu i piju kavu, na radiju svira klasični jazz i blues što je oblik prosvjeda DJ-a, Dixa Mayala, koji prekida dotadašnju politiku puštanja country glazbe nakon što ga je njegov šef, direktor postaje Floyd Bibbs, natjerao da radi dodatnu smjenu. Međutim, na cesti blizu Ozone vreba ubojica i uskoro će mu se svi ovi ljudi naći na putu.

Komentari (0)

Foto