nedjelja, 16.05.2021 11:30

Lokalni izbori 2021. (2021)

Lokalni izbori 2021. RTL (Originalni naziv)

informativni

RTL-ov informativni program o lokalnim izborima

Lokalni izbori čiji se prvi krug održava u nedjelju, 16. svibnja, izazvali su veliki interes javnosti, ali i medija, a tko je od kandidata uspio uvjeriti građane da im daju svoj glas, doznat će se u nedjelju nakon 19 sati kad se zatvaraju birališta. RTL-ov informativni program u nedjelju će kroz Izvanredne vijesti pratiti što se događa na biralištima, kakva je izlaznost te kakva su očekivanja građana, dok će središnja informativna emisija „RTL Danas“ koja počinje u 18:30 također biti posvećena izborima uz komentare kandidata za mjesta gradonačelnika najvećih hrvatskih gradova te izjave potencijalnih župana. RTL-ovi reporteri nalazit će se na raznim lokacijama u Hrvatskoj te donositi reakcije iz 20-ak izbornih stožera kako bi gledatelji imali sve pravovremene informacije. U nedjelju, na sam dan izbora prve Izvanredne vijesti gledatelji RTL-a mogu pratiti već u 11:30, sljedeće su na programu u 13:30, dok su standardne „RTL Vijesti“ zakazane kao i obično u 16:30.
 

Kroz Izvanredne vijesti RTL će pratiti što se događa na biralištima, kakva je izlaznost te kakva su očekivanja građana, dok će središnja informativna emisija „RTL Danas“ koja počinje u 18:30 također biti posvećena izborima uz komentare kandidata za mjesta gradonačelnika najvećih hrvatskih gradova te izjave potencijalnih župana.

U emisiji „Lokalni izbori 2021“ voditeljski dvojac Damira Gregoret i Adrian De Vrgna donose rezultate prvog kruga izbora. U studiju će im se pridružiti i Mojmira Pastorčić koja će sa svojim gostima, sociologom i političkim analitičarem Draženom Lalićem, komunikologom Krešimirom Macanom te Zoranom Šprajcom koji će ovoga puta biti u ulozi komentatora, analizirati rezultate. RTL-ovi reporteri nalazit će se na raznim lokacijama u Hrvatskoj te donositi reakcije iz 20-ak izbornih stožera kako bi gledatelji imali sve pravovremene informacije. U nedjelju, na sam dan izbora prve Izvanredne vijesti gledatelji RTL-a mogu pratiti već u 11:30, sljedeće su na programu u 13:30, dok su standardne „RTL Vijesti“ zakazane kao i obično u 16:30.

Komentari (0)

Foto