nedjelja, 23.05.2021 09:31

Svijet na dječjem tanjuru (2018)

My World Kitchen (Originalni naziv)

zabava kulinarski show

Djeca preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini

sez.1 ep.6Naimina obitelj potječe iz Alžira. Naima će svojim prijateljima spremiti poseban alžirski burek. Sastojci za burek su tijesto, pire krumpir, meso, sir i masline. Dobra je stvar kod bureka što u njega možete staviti različite sastojke, ovisno o tome što volite, a to je upravo ono što Naima radi. Naimainim prijateljima nije se baš svidio okus cimeta kad su ga kušali samog, bez ičega, no hoće li im se svidjeti u bureku? Nadajmo se da hoće.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ainsley Harriott

Filmografija

Ova šarmantna dječja kulinarska serija prati talentirane mlade kuhare koji preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini. U svakoj epizodi drugo dijete preuzima glavnu ulogu, pokazujući nam kako se pripremaju omiljena jela u zemlji ili regiji iz koje potječe njihova obitelj, uključujući Indiju, Italiju, Škotsku, Kinu, Izrael, Maroko i Jamajku.

Pozivaju svoje prijatelje da isprobaju njima nepoznate namirnice prije nego što ih dodaju u jelo. Osim što nam pokazuje kako spremiti ukusna i jednostavna jela iz cijelog svijeta, ova zabavna serija pomaže mladim gledateljima da nauče nešto više o drugim zemljama i kulturama te ih potiče da istraže potpuno novi svijet okusa.

Komentari (0)

Foto