petak, 21.05.2021 09:44

Svijet na dječjem tanjuru (2018)

My World Kitchen (Originalni naziv)

zabava kulinarski show

Djeca preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini

sez.1 ep.4Je'nae priprema svoje omiljeno jelo - jamajkanski usoljeni bakalar s kupusom. Njezina obitelj potječe s Jamajke, a ondje je usoljeni bakalar s kupusom jako popularno jelo. Mnogo tamošnjih ljudi jede ga za doručak, no Je'nae će to jelo pripremiti kao posebnu večeru za svoje prijatelje. Za to će joj trebati usoljeni bakalar, svježi kupus te raznobojne paprike. Je'naini prijatelji imaju podijeljeno mišljenje o okusu svježe zelene paprike. Nada se da će im se svidjeti njezin okus kad je probaju u gotovom jelu. Njezina je mama pripremila ukusne okruglice i rižu kao prilog uz ribu, pa Je'nae jedva čeka da vidi hoće li se njezinim prijateljima svidjeti ovo jelo kao što se njoj sviđa.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ainsley Harriott

Filmografija

Ova šarmantna dječja kulinarska serija prati talentirane mlade kuhare koji preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini. U svakoj epizodi drugo dijete preuzima glavnu ulogu, pokazujući nam kako se pripremaju omiljena jela u zemlji ili regiji iz koje potječe njihova obitelj, uključujući Indiju, Italiju, Škotsku, Kinu, Izrael, Maroko i Jamajku.

Pozivaju svoje prijatelje da isprobaju njima nepoznate namirnice prije nego što ih dodaju u jelo. Osim što nam pokazuje kako spremiti ukusna i jednostavna jela iz cijelog svijeta, ova zabavna serija pomaže mladim gledateljima da nauče nešto više o drugim zemljama i kulturama te ih potiče da istraže potpuno novi svijet okusa.

Komentari (0)

Foto