četvrtak, 20.05.2021 09:56

Svijet na dječjem tanjuru (2018)

My World Kitchen (Originalni naziv)

zabava kulinarski show

Djeca preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini

sez.1 ep.3Connor je iz Škotske. Sprema ukusan vegetarijanski haggis, koji će podijeliti sa svojim prijateljima. Svoj haggis, koji podsjeća na golemu krvavicu, poslužit će s pireom od korabe i krumpira. Connor je priredio posebno iznenađenje svojim gostima - dok poslužuju haggis, svirat će škotske gajde, no njegovi prijatelji ništa ne znaju o tome. Svi jedva čekaju probati haggis, no nisu oduševljeni svježim korijandarom, koji je jedan od sastojaka. Connor se nada da će promijeniti mišljenje kad probaju njegov vegetarijanski haggis.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ainsley Harriott

Filmografija

Ova šarmantna dječja kulinarska serija prati talentirane mlade kuhare koji preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini. U svakoj epizodi drugo dijete preuzima glavnu ulogu, pokazujući nam kako se pripremaju omiljena jela u zemlji ili regiji iz koje potječe njihova obitelj, uključujući Indiju, Italiju, Škotsku, Kinu, Izrael, Maroko i Jamajku.

Pozivaju svoje prijatelje da isprobaju njima nepoznate namirnice prije nego što ih dodaju u jelo. Osim što nam pokazuje kako spremiti ukusna i jednostavna jela iz cijelog svijeta, ova zabavna serija pomaže mladim gledateljima da nauče nešto više o drugim zemljama i kulturama te ih potiče da istraže potpuno novi svijet okusa.

Komentari (0)

Foto