srijeda, 19.05.2021 09:41

Svijet na dječjem tanjuru (2018)

My World Kitchen (Originalni naziv)

zabava kulinarski show

Djeca preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini

sez.1 ep.2Na jelovniku je ukusna piletina tandoori spremljena u tradicionalnoj glinenoj peći. Ria i Rohan rabe posebnu bakinu peć kako bi pripremili svoju inačicu ovog klasičnog indijskog jela. Oni peku pile marinirano u jogurtu, koji je dobro začinjen i prepun okusa. Poslužuju ga s indijskim pogačama i umakom od jogurta i metvice. Upoznat ćemo malo bolje Indiju, zemlju začina, te saznati neke zanimljivosti o češnjaku, posebnom sastojku ovoga jela. Hoće li se Rijinim i Rohanovim prijateljima svidjeti okus češnjaka u njihovoj piletini te kako im se sviđa jesti rukama?
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ainsley Harriott

Filmografija

Ova šarmantna dječja kulinarska serija prati talentirane mlade kuhare koji preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini. U svakoj epizodi drugo dijete preuzima glavnu ulogu, pokazujući nam kako se pripremaju omiljena jela u zemlji ili regiji iz koje potječe njihova obitelj, uključujući Indiju, Italiju, Škotsku, Kinu, Izrael, Maroko i Jamajku.

Pozivaju svoje prijatelje da isprobaju njima nepoznate namirnice prije nego što ih dodaju u jelo. Osim što nam pokazuje kako spremiti ukusna i jednostavna jela iz cijelog svijeta, ova zabavna serija pomaže mladim gledateljima da nauče nešto više o drugim zemljama i kulturama te ih potiče da istraže potpuno novi svijet okusa.

Komentari (0)

Foto