utorak, 18.05.2021 09:48

Svijet na dječjem tanjuru (2018)

My World Kitchen (Originalni naziv)

zabava kulinarski show

Djeca preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini

sez.1 ep.1Ova šarmantna dječja kulinarska serija prati talentirane mlade kuhare koji preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini. U svakoj epizodi drugo dijete preuzima glavnu ulogu, pokazujući nam kako se pripremaju omiljena jela u zemlji ili regiji iz koje potječe njihova obitelj, uključujući Indiju, Italiju, Škotsku, Kinu, Izrael, Maroko i Jamajku. Pozivaju svoje prijatelje da isprobaju njima nepoznate namirnice prije nego što ih dodaju u jelo. Osim što nam pokazuje kako spremiti ukusna i jednostavna jela iz cijelog svijeta, ova zabavna serija pomaže mladim gledateljima da nauče nešto više o drugim zemljama i kulturama te ih potiče da istraže potpuno novi svijet okusa. 1. epizoda Eddiejeva mama je Talijanka i naučila ga je pripremiti tradicionalnu talijansku pizzu. Eddie priprema ukusnu pizzu od domaćeg tijesta s umakom od rajčica, sirom i maslinama. Njegovi prijatelji znaju da ih čeka prava poslastica kad vide da Eddiejeva mama peče pizzu u tradicionalnoj krušnoj peći. Eddie na pizzu stavlja crne masline, no neki od njegovih prijatelja nisu baš bili oduševljeni kad su ih kušali same, bez ičega. Eddie se nada da će promijeniti mišljenje kad ih probaju na njegovoj pizzi. Čak ih i uči ponešto talijanskog kako bi se stvarno uživjeli u ugođaj.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ainsley Harriott

Filmografija

Ova šarmantna dječja kulinarska serija prati talentirane mlade kuhare koji preuzimaju kuhinju u želji da odaju počast svojoj kulinarskoj baštini. U svakoj epizodi drugo dijete preuzima glavnu ulogu, pokazujući nam kako se pripremaju omiljena jela u zemlji ili regiji iz koje potječe njihova obitelj, uključujući Indiju, Italiju, Škotsku, Kinu, Izrael, Maroko i Jamajku.

Pozivaju svoje prijatelje da isprobaju njima nepoznate namirnice prije nego što ih dodaju u jelo. Osim što nam pokazuje kako spremiti ukusna i jednostavna jela iz cijelog svijeta, ova zabavna serija pomaže mladim gledateljima da nauče nešto više o drugim zemljama i kulturama te ih potiče da istraže potpuno novi svijet okusa.

Komentari (0)

Foto