petak, 21.05.2021 06:56

Jojo i brojevi (2021)

Jojo i brojevi (Originalni naziv)

glazba dječji animirani

Igrano-animirana serija namijenjena je najmlađim gledateljima

Igrano-animirana serija "Jojo i brojevi" namijenjena je najmlađim gledateljima. Nastala je u produkciji Hrvatske radiotelevizije, a želja je približiti djeci svijet brojeva na zabavan i jednostavan način - kroz priču i pjesmu. Zaštitno lice serije je poznati glazbenik Bojan Jambrošić.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Bojan Jambrošić

Filmografija

Riječ je o serijalu koji će se emitirati u sklopu jutarnjeg programa Juhuhu. Nastala je u produkciji Hrvatske radiotelevizije, a želja je približiti djeci svijet brojeva na zabavan i jednostavan način - kroz priču i pjesmu. Zaštitno lice serije je poznati glazbenik Bojan Jambrošić.

Radnja je smještena na imaginarnu farmu na kojoj u sretnom suživotu sa svojim prijateljima životinjama živi glavni lik - Jojo (Bojan Jambrošić). Ovaj igrano-animirani serijal ima 10 epizoda u trajanju od 4 minute, a svaka prati nove dogodovštine Joje i njegovih prijatelja. Pritom su epizode prilagođene metodički i metodološki dječjem uzrastu i poučavaju novom broju (npr. Priča o jednoj koki - Klari, dva zeca - Dušku i Ušku...tri mace, četiri žabe... itd).

Komentari (0)

Foto