Franklin i Bash (2011)

Franklin & Bash (Originalni naziv)

drama

Ovi odvjetnici možda jesu neobični, ali uspjeh u sudnici s njima je zagarantiran!

 
Režija: Jason Ensler, Andrew Fleming
Scenarij: Kevin Falls, Bill Chais, Bill Krebs
Uloge: Breckin Meyer, Mark-Paul Gosselaar, Reed Diamond, Dana Davis, ...

Filmografija

Naslovne uloge tumače Breckin Meyer i Mark-Paul Gosselaar, a serija trenutno broji četiri sezone.

Jared Franklin i Peter Bash dva su snalažljiva parničara. Nakon što poraze Damiena Karpa koji radi za prestižni odvjetnički ured Infeld & Daniels d.o.o., regrutira ih suosnivač i glavni partner Stanton Infeld kako bi učmaloj tvrtki udahnuo nov život. Uz to, dvojac Stantona podsjeća na vlastite početke s pokojnim partnerom Danielsom. Franklinu i Bashu pomaže Carmen Phillips, bivša osuđenica na uvjetnoj kazni koja obavlja istrage vezane uz predmete, i Pindar Singh, briljantni agorafobični odvjetnik i fakultetski kolega. 

Kada su pristali raditi za Infeld Daniels, Franklinu i Bashu obećano je da će i dalje moći raditi na istim vrstama predmeta kao i dotada, no sada uz potporu velikog odvjetničkog ureda. Na veliku žalost Damiena Karpa te njegove bivše djevojke i odvjetnice Hanne Linden, Franklin i Bash pokažu se učinkovitim odvjetnicima, bez obzira na česte ispade u sudnici!

 

U četvrtoj sezoni, Stanton ostane bez licencije za prakticiranje prava. Franklin i Bash trude se vratiti ga u tvrtku, a usput nastoje stabilizirati situaciju, pa su primorani prihvaćati sve slučajeve koji im se nude, što će garantirati zabavne, ali i napete trenutke u posljednjoj sezoni serije.


Komentari (0)

Foto