subota, 15.05.2021 17:10

Tvoje lice zvuči poznato All stars (2021)

Tvoje lice zvuči poznato All stars / TLZP All stars (Originalni naziv)

zabava glazba

8 nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla

sez.7 ep.3Ivanu Mišerić gledat ćemo kao Keshu na projekciji, a kao Pitbull će repati na pozornici. Maja Bajamić utjelovit će britanskog slavuja Sam Smitha. Još jedna seksi ženska transformacija ovoga puta čeka Marija Rotha. U nedjelju ćemo ga gledati kao domaću pjevačicu Lidiju Bačić.Fenomenalni vokalist Damir Kedžo koji nas svojom ulogom vraća na početak stoljeća izvest će poslasticu za ljubitelje disco ritmova. Utjelovit će Andreasa Lundstedta, lead izvođača švedskog benda Alcazar. Katarina Baban utjelovit će mlađahnu Mabel, a Dalibor Petko postat će Dua Lipa, dok će Mario Petreković postati vatreni Jason Derulo.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Maja Šuput, Frano Ridjan

Filmografija

Oborili su nas prethodnih sezona, oduševljavali su žiri i gledatelje svake nedjelje, a sad ih opet imamo priliku vidjeti jednom tjedno u nevjerojatnim transformacijama i uzbudljivim ulogama, imitirajući najpoznatije svjetske i domaće glazbene zvijezde: Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvlače svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Tko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda. Nives Celzijus, također bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe zvijezda, a iz emisije u emisiju kroz glazbeni i stilski vremeplov će nas voditi sada već iskusni voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput. Može li prvi pobjednik i svojevremeno dramski trener, žiri i gost showa Mario Petreković nadmašiti svoju Beyonce i Tinu Turner iz prve sezone, te kako će se snaći u ovom specijalu kada su mu konkurenti također pobjednici prethodnih sezona, poput Saše Lozara, Damira Kedže i Maje Bajamić, Ivana Mišerić, Mario Roth i Dalibor Petko oduševljavali su nas u četvrtoj sezoni, a još uvijek pamtimo i atraktivne točke i transformacije finalistice pete sezone, glumice Katarine Baban. Dramski trener koji će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima da izbruse svoje glumačke, imitatorske i koreografske elemente nastupa je Igor Barberić, a tu su i vokalne trenerice showa Iva Husar i Martina Tomčić koje će uvježbati njihove glasnice do savršenstva.

Komentari (0)

Foto