petak, 21.05.2021 11:23

Napokon sreća (2015)

È arrivata la felicità / That's Happiness (Originalni naziv)

komedija romantika

Ono što se činilo sretnom ljubavnom pričom bila je najveća obmana

sez.1 ep.16Nakon Claudijina dolaska nastaje kaos. No Orlando je smiren, čak nudi bivšoj ženi da prespava kod njega, a on odlazi provesti noć u uredu, premda je Angelica zabrinuta... A Umberto priznaje Lauri što se dogodilo s Beom.
 
Režija: N/A
Scenarij: Ivan Cotroneo
Uloge: Tezeta Abraham, Ninetto Davoli, Claudia Pandolfi, Alessandro Roja

Filmografija

Muškarac, žena, velika ljubavna priča. No ovaj je put, čini se, loše završila. Jer ono što se činilo sretnom ljubavnom pričom - kako je opisuju Orlando i Angelica - bila je najveća obmana njihova života. Najveća nesreća koju im je sudbina mogla donijeti. Tako o njoj govore protagonisti na početku serije kada je između njih, čini se, sve gotovo.

Angelica i Orlando, ogorčeni što su se prevarili misleći da im je sreća ušla u živote, preispituju se i pokušavaju dokučiti zašto nisu uspjeli. Tako počinje sjajna sentimentalna i obiteljska talijanska komedija u kojoj glume Claudia Pandolfi i Claudio Santamaria, a potpisuje je potpisuje ista ekipa koja napravila i našim gledateljima poznatu seriju Svi su ludi od ljubavi. Razmjenjujući poglede, maštarije i razmišljanja u autu, dvoje se protagonista prisjeća svoje strastvene ljubavne priče koja je puna peripetija, opetovanih nesporazuma, plesnih natjecanja, neočekivanih ljubavi i njihovih međusobno netrpeljivih roditelja. Jer Angelica i Orlando nisu sami na svijetu, kako bi ponekad željeli, već su okruženi raznovrsnom galerijom ljudi. To su njezini mama i tata (Lunetta Savino i Ninetto Davoli), njegovi roditelji (Edwige Fenech i Massimo Wertmuller), brat i sestra (Alessandro Roja, Orlandov brat; Giulia Bevilacqua, Angelicina sestra), djeca tinejdžeri (oboje imaju dvoje), prijatelji, poznanici i svojta, s kojima nije uvijek lako. U drugoj je sezoni mnogo novosti u talijanskoj seriji, zabavnoj i sjajnoj komediji. Pratit ćemo ne samo Orlandove i Angelicine peripetije, već i osnivanje nove obitelji Pietra i Nunzije, bračne dvojbe Giovanne koja je u krizi s Giuseppeom te njezin susret s Antongiuliom, zatim novi život Guida koji će pokrenuti novi posao sa Sabaudijom, dolazak Luce u živote Angelicine sestre Valerije i njezine partnerice Rite.

Komentari (0)

Foto