Umri, ali prodaj (2009)

The Goods: Live Hard, Sell Hard (Originalni naziv)

komedija

Samouvjereni trgovac i njegov tim pokušavaju spasiti kuću rabljenih automobila od propasti

 
Režija: Neal Brennan
Scenarij: Andy Stock, Rick Stempson
Uloge: Jeremy Piven, Ving Rhames, James Brolin, David Koechner, Kathryn Hahn, ...

Filmografija

Don Ready (Jeremy Piven) je sposobni trgovac kojeg u pomoć zove kuća koja prodaje automobile pred raspadom i kompletno mu mijenja život!

Ben Selleck (James Brolin) je u teškom položaju, kuća rabljenih automobila mu propada zbog smanjenog prihoda. Stoga odluči pozvati tim vrsnih prodavača kako bi sve rasprodao. Tim vodi samouvjereni i lukavi Don "The Goods" Ready (Jeremy Piven), a cilj im je u 3 dana prodati preko 200 automobila.

Don dođe u tu trgovinu i zaljubi se u šefovu kćer Ivy (Jordana Spiro), te shvati kako mora vjerovati njoj više nego što vjeruje u sebe i svoju vještu mogućnost prodaje. Osim toga, u timu prijašnjih prodavača kojima pomažu Don i ostali, nalazi se mladić od 20 godina za kojega Don vjeruje da mu je sin i sprijateljuje se s njim, no zapravo mu nije u rodu.

Ivyn zaručnik je Donov najveći suparnik. Njen zaručnik želi da Don ne uspije u svojoj namjeri kako bi u toj trgovini napravio svoju dvoranu za pjevanje i ples, jer se nalazi u boy bendu. A Ivy napušta svog zaručnika zbog njegovih djetinjastih i sebičnih želja...


Komentari (0)

Foto