Villa Maria (2004)

Villa Maria (Originalni naziv)

telenovela

Pogled na ljubavne i poslovne probleme moćne obitelji Jurak

 
Režija: Alicia Carvajal
Scenarij: Robert Naprta
Uloge: Žarko Radić, Jelena Velječa, Ksenija Pajić, Damir Markovina, Mia Begović

Filmografija

Iza prve hrvateske telenovele stoje meksička autorica, Alicija Careval, i redatelji Stanko Crnobrnja, Robert Naprta i Roman Majetić.

Ovo je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Jedan od glavnih likova je Tomo Jurak, bogati 50-godišnjak, vlasnik restorana i hotela kao što je hotel "Grand" u Zagrebu i "Villa Maria" koji se nalazi u Opatiji. Kako bi obitelji pružio savršenu egzistenciju, potpuno je predan poslu, a obitelj mu zamjera da premalo vremena provodi sa njima. 

Kći Dora ima 20 godina i odlična je studentica medicine. Tomo je obožava i ne prihvaća činjenicu da je već odavno ušla u godine da ima dečka i svoju intimu. Na početku razmažena tatina kćer, razvit će se u zrelu djevojku koja će pokušati sačuvati obitelj na okupu, nakon što se saznaje prava istina o Tomovoj ljubavnici Vesni, ženi Tomova suparnika Maksa Lovreka.  Dora se također zaljubljuje u Luku Pongraca, djelatnika Tomove tvrtke, koji je i njegova desna ruka u poslu.

Dorin brat Ivan je ljubomoran na Luku i njegov odnos s Tomom, koji nalikuje odnosu sin-otac koji Ivan želi. Uz to, Lukina majka Dunja ne odobrava vezu između Dore i Luke, a ujedno čuva i tajnu o Lukinom podrijetlu.


Komentari (1)

Foto