petak, 21.05.2021 22:40

Forenzičarka Halifax (2020)

Halifax: Retribution (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Profesorica Halifax se vraća forenzičkoj psihijatriji da pomogne policiji pronaći ubojicu

sez.1 ep.5Jane počinje razgovarati sa snajperistom, koji se predstavlja kao Daniel, ali njegovi su motivi još nejasni. Kad se puška kojom je Ben ubijen pojavi u arsenalu Jacka McCarthyja, Saracen izgubi živce i napadne McCarthyja i višeg narednika Tannera (Rick Donald) koji se pokušao umiješati.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Rebecca Gibney, Claudia Karvan, Mavournee Hazel, Rick Donald

Filmografija

Nastavak australske krimiserije Halifax f.p. i vrti se oko voljene forenzičke psihijatrice, doktorice Jane Halifax (Rebecca Gibney).

Halifax već dugo ne radi u policiji, njezin je život puno mirniji. Živi sa svojim partnerom Benom (Craig Hall) i njegovom 23-godišnjom kćeri Zoe (Mavournee Hazel). Naravno, njezina osobnost ne da joj mira i novi je slučaj privuče kao magnet. Započinje suradnju s policijom na novom slučaju, pomažući im da ulove serijskog ubojicu koji terorizira grad. Morat će ponovno analizirati stare slučajeve pitajući se je li se neki stari neprijatelj možda vratio. Najveće pohvale idu u smjeru glavne glumice Rebecce Gibney i njezina utjelovljenja sposobne i neustrašive doktorice Halifax koja se opisuje kao neovisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva. Kritičari naglašavaju kako Gibney drži cijelu seriju te su je prozvali „silom prirode“.

Komentari (0)

Foto