Samo prijatelj (2009)

Pagafantas (Originalni naziv)

komedija

Nesretni Chema odluči unijeti promijenu u svoj ljubavni život

 
Režija: Borja Cobeaga
Scenarij: Borja Cobeaga, Diego San José
Uloge: Gorka Otxoa, Sabrina Garciarena, Julián López

Filmografija

Za nju su uvijek postojale dvije vrste muškaraca: oni za kojima žudiš i oni koji te časte pićem. Za njega ona je žena njegovih snova. Stvar je u tome što ona želi od njega... da je časti pićem i ne pokušava biti više od prijatelja.

Pagafantas (španjolski izraz za osobu koja plaća Fante) pridjev je kojim se opisuje muška osoba izvrgnuta stalnom ismijavanju zbog toga što vjeruje da je u vezi sa ženskom osobom koja ga smatra samo prijateljem te joj služi isključivo za plaćanje pića. Chema nije ni svjestan toga, ali je na putu da postane najveći "Pagafantas" u povijesti. Štoviše, preokrenut će svoj život naglavce u nadi da će napokon njemu netko platiti Fantu.

Upravo je prekinuo s Elisom, djevojkom s kojom je bio u vezi šest godina, te se vratio živjeti k majci. Odlučio je učiniti sve ono za što nije bio sposoban u proteklih šest godina. Međutim, sve se promijeni u noći kad upozna Claudiju, nadobudnu frizerku iz Argentine koja je upravo stigla u Španjolsku. Claudia je lijepa i zabavna. A najbolja je stvar u svemu što ne poznaje nikoga u Španjolskoj.


Komentari (0)

Foto