Kamena pustinja (2003)

Hard Ground (Originalni naziv)

vestern

Kako bi se iskupio lovac na glave i bjegunac iz zatvora kreće u lov na opakog bandita

 
Režija: Frank Q. Dobbs
Scenarij: David S. Cass Sr., Frank Q. Dobbs
Uloge: Burt Reynolds, Bruce Dern, Amy Jo Johnson, Seth Peterson, David Figlioli, ...

Filmografija

Krivo optuženi lovac na glave bježi iz zatvora zajedno sa opakim banditom i ubojicom. Nakon bijega u trag mu ponovo ulazi šerif koji ga je uhvatio te mu nudi mogućnost iskupljenja ukoliko mu pomogne uhvatiti ubojicu s kojim je pobjegao. Njihovoj potrazi se pridružuje i mlada djevojka koja se želi osvetiti ubojici za ubojstvo svojih roditelja.

Lovac na glave John McKay nepravedno je osuđen na doživotnu robiju, ali uspije pobjeći iz zatvora, zajedno sa nasilnim ubojicom Billyjem Bucklinom . Na slobodi Bucklin i njgova banda kreću prema Meksiku kako bi se spojili sa grupom revolucionara, a usput pljačkaju i ubijaju nedužne ljude duž čitave Arizone.
Šerif Hutch Hutchinson, koji je uhvatio Johna, ponovo ga poronalazi i traži da mu pomogne u hvatanju Bucklina i njegove bande. Zauzvrat mu nudi pomilovanje.

John pristaje da sa čovjekom, koji ga poslao u zatvor, lovi čovjeka koji mu je pomogao pobjeći iz zatvora. Dodatni razlog za to predstavlja i odlučna Elizabeth Kennedy, koji traži da ide sa njima kako bi se osvetila Bucklinu za ubojstvo roditelja...


Komentari (0)

Foto